Hamis adat lefejtés

Így tüntesd el a sörhasad... örökre

2021. október 24. - Sziklaszilárd

sorhas.pngÉpp 3 éve sikerült eltüntetnem a sörhasamat és csak szeretném jelezni, hogy azóta sem jött vissza! Szóval amit kitaláltam rendszert, nekem működik! 

Neked is működni fog? 

Azt nem tudom, mivel eddig még nem volt senki ennyire kitartó mint én. Viszont ha szeretnél fogyni, de nem tudsz lemondani a kenyérről, tésztáról, krumpliról és úgy mindenféle kajáról, és arról, hogy rengeteget egyél belőlük, akkor ez a módszer lehetséges, hogy tetszeni fog.

Ha elolvasod a korábbi írásom, akkor láthatod, hogy 12 nap alatt tüntettem el a sörhasamat. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az azt megelőző 8 hónapban alaposan beolajoztam magam. Mármint fogyasztottam az Olajat, ami a gyulladásokat kezeli a szervezetedben.

Valójában, hogy sörhasad van, az már mutatja, hogy gyulladás is van a szervezetedben és az emésztőrendszered ki van ütve. Az emésztőrendszered helyreállítása nélkül nagyon nehézkes a jojó effektust elkerülnöd. Márpedig gondolom, hogy nem 1-2 hétre akarsz lefogyni és aztán újra a jól bevált 10 kiló többlet, hanem véglegesen megszabadulnál tőle. Ugye?

Egyébként nem volt ez tudatos választás, hogy 8 hónapig csak előolajozom magam. Azért csináltam így, mert a Shake-et drágának tartottam és úgy gondoltam, hogy gyűjtögetek rá! 

shake_1.jpgAz első találkozásom a Shake-el nagyon érdekes volt. Mert amit vettem csomagot, abban volt pár db és úgy voltam vele, hogy ez tényleg nagyon drága, inkább eladom minthogy megegyem, de azért az egyik dobozt kóstoljuk meg. És lőn csoda, valami érdekes dolgot kezelt. Nem írnám le, hogy mit, mert lehetséges, hogy épp ebédelsz. 

Aztán képzeld amikor elfogyott a Shake visszajött ez a valami és aztán nem volt nálam csak egy kis hengeres cucc, amiben rostok voltak. És képzeld az is eltüntette. Mindenesetre itt eldöntöttem, hogy összegyűjtök annyi Shake-et, hogy 2-3 hónapig folyamatosan tudjam inni és akkor megnézzük mit ad még. A fogyúkúra programjára írta, hogy 2 étkezést kell helyettesíteni shakkel, hát mondom ha ennyire egyszerű lesz, akkor feleslegesen végeztem el egy 4 hónapig tartó étkezési tanfolyamot.

Szóval így értünk el a 8. hónaphoz, hogy összegyűlt annyi, hogy 2 hónapra elegendő volt. 8 doboz. De mivel 12 nap alatt elértük, amit 2-3 hónap alatt terveztük és megírtam ezt az írást, olyan szinten tetszett az embereknek, hogy hirtelen több shake-em lett mint gonoltam, mivel a vásárlói rendszer úgy van felépítve, hogy 4 dobozonként tud ingyenes lenni extrába. (a rendszer matekját nem egyszerű megérteni, nem is tudom, hogy rajtam kívül más értheti-e, mindenesetre a shake-nek és a matek zseni képességemnek köszönhettem, hogy én lehettem Közép-Európa első Top Teamje, azaz akinek 100 vásárlója van, ami valójában 20-30 matekos vásárlót jelentett.)  

Szóval érdekes módon már nem lett drága a Shake! Így azóta mindig ezt használom. Kezdetekben 2 étkezést helyettesítettem Shakkel. Aztán már elég volt 1 Shake is. Az 1 Shake viszont mindenképp kell a plussz rosttal, mert ha kihagyon akkor azon nyomban a gagyi kaják elkezdenek huncutkodni és erőlködhetsz a wc-n.

kaja_kollazs.jpgÉrdekes ez az átállás, mert annyira éhes vagy és olyan reálisnak tűnik az elején, hogy egyszerűen nem mersz keresztül jutni rajta. Pedig csak a vízzel kell játszani, egyszerűen vizet kell inni amikor éhes vagy és a köv nap már könnnyeb aztán egyszercsak ráérzel. 

Nekem volt olyan napom amikor este fél 11-kor jutott eszembe, hogy ma még nem ettem semmit, még Shake-et sem. Az elején meg, reggeli shake, ebéd lakoma, vacsora shake, 8-kor meg már remegek az éhségtől...

És én tényleg imádok enni. A svédasztalos lakomáknak nem tudok ellenállni és minden ételt, meg kell hogy kóstoljak. Most amikor voltam Portugáliában a céges jutalomúton, ott mind a reggeli, az ebéd és a vacsora is svéd asztallal volt tálalva, rengeteg jó minőségű kaja. Úgy telezabáltam magam, hogy ki kellett hagynom másnap a reggelit és egy 10 km-es futást csináltam és vissza is állt az a súly, amikor elindultam. 86 kg.

97 kg voltam azon a képen, szóval ez a 10 kg simán, tartósan megvan.

Szóval Barátom, engedd meg, hogy segítsek a sörhastalanításodban! 

revo_1.jpgHa még ehóban elindulunk pl. egy 2-4 hónapos csomaggal, akkor lehet megajándékozlak ezzel a számozott  extra szűz olívia olajjal, amiből max 40000-et fognak kibocsátani. Ez annyira értékes, hogy a cég legdrágább terméke (30x-os polifenol, természetes bioaktív összetevők omega 9 olajba zárva), szóval biztos nem vennéd meg, de ajándékként lehet elfogadod! 

Ez a 36.555-ös!

Hívj!

30-388-6660

Írj!

sziklaszilard@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr4416733818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása