Hamis adat lefejtés

Személyes Extra AjÁnDéKoM Néked

2020. december 27. - Sziklaszilárd

elkelt_extra_ajandek.jpgKarácsony folytatása alkalmából - és mivel január 10-én hosszabb időre Afrikába megyek -  a kedvenc, imádott raktár készletemet tovább osztom Véled! 

Na nézzük mi maradt még a múltkori akcióm után. Képzeld 1,5 óra alatt talált gazdára a 7 db Lean Shake csomag! Szóval amint látod a raktárkészletem haját megcsinosítottuk. Most pedig gyúrjunk a hasra!

Az ajánlatom:

Vegyél 4 db Balance Olajat és adok Néked AjÁnDéKbA 1 db Balance Olajat + 1 db Balance Tesztet + 1 db Skin Serumot + 1 db Energy Bart + 1 db Protein Bart + 1 Duncan Shelley: választható Amert

5 ilyen csomagom van! (5 ELKELT!)

Hű, ez durva. Úgy érzem, hogy akkor jó az ajánlat, amikor már sajnálom Tőled. Na akkor már tényleg Ajándék tud lenni! És most úgy érzem! :D

Azért találtam ki a 4 db-ot, mert egy 70 kg-os embernek ez a 4 hónapos adagja. És 120 nap kell a sejteknek, hogy megtanulják a tutit és ott el tud indulni az öngyógyítás is, ha esetleg lenne valami szokásos bajod, mint vérnyomás, cukorbetegség, viszér, aranyér, vagy alvási nehézség. Nekem pl. pont 4 hónap kellett, hogy az alvási nehézség megoldódjön.... De érdekes!

Ha nem fogyasztasz heti 3 kiló hidegvízi mélytengeri halat, akkor ajánlatos Balance Olajat fogyasztanod!

A Tuti Frankót a Balance Teszt mutatja meg, mivel mindegy mit fogyasztasz, ez pontosan megmutatja, hogy mennyire vagy testileg jó állapotban. 

extra_ajandek.jpgCsak, hogy tudd a Teszt értéke annyiba kerül, mint a 4 db Balance Olaj. Ráadásul ennek a vérteszt analízisnek korábban - amikor még nem volt ilyen tömeges igény rá - nagyon durva volt az ára.  Ahol ezt kielemzik, az egy teljesen független labor.  Korábban ha valaki egy ilyen teljes vérelemzést kért, akkor egy kisebb vagyon kellett fizetnie érte. Ha nincs ez a teszt, én pl. soha nem jöttem volna rá, hogy azért nem éreztem a vitaminok hatását, mert a sejt átjárhatóságom eléggé be volt dugulva.

A Skin Serumnak esetleg lehet olyan mellékhatása, hogy úgy megfiatalodik a bőröd, hogy hirtelen becsajozol, mint ahogy az egyik cimborámmal történt. Bár ezt inkább a lányok imádják, mert annyira pihe-puha lesz a bőrük utána, hogy csak na. Ez az 1 tubus akár fél évig elég is elég tud lenni, ha csak arcráncokra használod.

Az Energy Bar! Woow, az nagyon nagyon COOOL! Azonnali energiát ad! Sportolók imádják. Ha 2002-ben  lett volna ilyenem, akkor nem kellett volna több mint 10 óra, hogy megtegyem a 130 km-ert. Hazabringáztam Pestről Karancsberénybe és Hatvannál elfogyott a kajám, Pásztón a vizem is és épp hajnali órák voltak és sehol semmi és teljesen elment az energiám. Az utolsó 10 km-ert már toltam a bringát és ott volt végre egy benzinkút, de hiába ettem csokikat, b..ott vissza jönni az energia. Ez pedig, emlékszem segítettem császárfás kitermelésben, reggeli Lean Shake volt és délben éreztem ugyanazt az érzést, hogy már a víz nem segít. 1 Energy és 1 Protein Bar volt nálam, megettem és ment a munka 1000-el. Hihetetlen jól éreztem magam.

seggbe_gyujtos_ujev.jpgA Protein Bar teljesen a Sportszelet világát adja meg Néked, csak ez a full egészséges verzióba. Szóval imádni fogod!

A Duncan Shelley könyvvel meg úgy járhatsz, hogy nem tudod letenni. Nekem a legelső ilyen élményem 2002-ben volt, amikor egy cimborám kölcsönadta az Elme Gyilkosait. Az ő unszolására kezdtem el olvasni. Mindig kérdezgette, hogy hányadik oldalon tartok? Én meg: 3..., 5..., 7...    1 hét alatt értem el a 20. oldalra, ahol meghalt a főszereplő. Na onnantól már nem kellett kérdezgetni!

Összefoglalva, ennek a kis csomagnak minden része a személyes kedvencem! 

Legyél benne az 5-be!

Siess, mert az elsők még nagyobb Skin Serumot (50 ml) kapnak és Amerből is több a választék! 

 

Ja és mégvalami, ha esetleg lemaradtál az ajánlatról, mert hasonlóan gyorsan elkelt mint az előző, akkor érdemes a Legenda Újság facebook csoporthoz jelentkezned, mert Ők értesülnek először, akik like-olgatják a posztjaim! ;)

legenda_ujsag.png

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr3516358234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása