Hamis adat lefejtés

Barátaim!

2024. január 28. - Sziklaszilárd

kisebb_tudatatossag.jpgHát teljesen kikészültem…

Olyan, mintha az emberek egyre kisebb tudatossági állapotba kerülnének…

Szóval vásárolj Tőlem, hogy rehabilitálódni tudjak pár hónapot Floridában!

Vegyél Olajat! Közel 6 éve fogyasztom és sokkal jobban nézek ki! Kívülről és belülről is! Motivál arra, hogy mozogjak, több mint 1300 napja futok minden egyes nap egy szigetkörnyit pihenőnap nélkül!

 Tudod mire jöttem rá?

Ez az “értékesítés”, ezt a területet fejtegetem. Van egy olyan elképzelésem, hogy mindent el lehet adni mindenkinek is, hogyha az a dolog “értékes”!

 Na most az évek előrehaladtával egyre kevesebb terméket adtam el….

De!!!

Nem a termék vált kevésbé értékessé…

Hanem a hozzáállásom!

Először azt fogadtam el, hogy hát lehet, hogy nem mindenkinek jó a termék….

Aztán meg, hogy drága és azon kezdtem el dolgozni, hogy hogyan lehet olcsóbban kihozni…

 Azáltal, hogy olcsóbban adod a terméket, már abban a pillanatban leértékeled…

olcsobban_kihozni.jpgEz a “hogyan lehet olcsóbban” kihozni hozzáállás, hogy honnan jött? Hát gyanítom, hogy valami családi alapelv lehetett, és sok esetben lehet hasznos, de elképzelhető, hogy van olyan terület, ahol ugye kevésbé eredményes…

Például van ugye ez a szellemi szabadság területe, ahol lehet hogy megállít, hogy bizonyos irányba mozdulj…

Gondoltam már rá, hogy “de jó, hogy a másik oldalán vagyok a méternek (Floridai munkaeszközöm)”. Tudod, amikor örülsz, hogy Te teszel fel kérdéseket és a másik oldalnak kell válaszolni és ugye olyan pozícióba vagy, ahol a másik oldal nem teheti fel neked ugyanazon kérdéseket...

Na de mi miatt készültem ki? Mi volt az ami annyira elkeserített, hogy úgy döntöttem az utolsó zsetonomat is felteszem X-edszerre is a pirosra? (rulett játék a casinoban)

Gondolom, hogy hallottál már a bőség kondícióról, bőség állapotról, amikor ugye valamiből sokat adsz el, hirtelen valamiből sok jut neked, túl sok is és el is bízod magad hirtelen, hogy akkor ez innentől kezdve csak felfelé...

Hát nem véletlenül mondják erre az állapotra, hogy veszélyes, tényleg veszélyes...  

Ezért jó ilyenkor, ha a testi oldalról támogatod magad, mert a stressz gyorsan kimutatható lesz a testeden. Vásárolj Vivát, hogy megnyugodj (sáfránykivonat, 5 fajta B vitamin, jód és C Vit van benne). Alvássegítőnek is nevezik, valójában az "alvásspecialista" létrejötte nagy százalékban eme terméknek köszönhető.

Egyszerűen nem jöttem rá, hogy mi az amit csináltam, ami miatt belekerültem ebbe a bőség állapotába. Azt hittem rájöttem, de ha rájöttem volna, akkor már hatalomba lennék és mások csinálnák azt, amit én és ennek köszönhetően, mint egy cégtulajdonos, csak irányítgatni kellene a munkatársaimat a megfelelő irányba.

stat.jpgLáttam, ahogy megy lefelé a stat és aztán megint felhúzom, de már nem annyira és megint leesik, aztán megint valmennyire fel, de már nem akkora amplitódóval.

Tudjátok, mintha egy pingpong labdát leejtesz a földre és pamp-pam-pamp-pam-pa-pam-pa-p-pa-p...

2020-ban már láttam, hogy valamit kellene csinálni ezzel, mert ezt a lecsengést meg kellene érteni, hogy miért történik. Elmentem Arubára, majd Afrikába, majd Floridába és aztán újra Floridába... tudjátok, hogy okos emberek mutassák meg, hogy merre van a kiút!

Több ezer eurót költöttem egyéb "okos" mentorokra. De hát amit meg tudsz figyelni ilyenkor, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze. És fel tud vidítani 1-2 okos mondat, de ők is olyanok, mint én ugye, hogy el akarok adni valamit neked! Megvan a pénz és huss. Elérte-e a kívánt eredményt a másik oldal, vagy nem az harmadlagos témakör.

Hát igen, nem vagyunk különbözőek, de valamiben mégis (és ez az a valami, ami mindig előtted kell, hogy legyen). Engem például, ami mindig igazán érdekelt, hogy mi miatt vásárol valaki, hogyan lesz ebből haszna és hogyan történik az, hogy magától ajánlja tovább és aztán ott van az a nagy értékes valami, amit TE indítottál el.

Nem éreztem semmit az olajtól, azért hagytam abba. Beteg voltál? Nem. Hát akkor mit éreztél volna. Amikor beteg vagy és amikor egészséges vagy, ott érzed a különbséget. Az, hogy kevesebbszer vagy beteg, azt nem tudod érezni, azt csak meg tudod figyelni. Voltam pár hónapja én is beteg, magas lázam is volt. 1 napig tartott. A párom is ebben a nyavalyában volt, neki 2 hét volt. Én rendszeresen használom a termékeket, Ő nem.

Na most képzeljétek el, hogy október végén elkezdtem egy új tevékenységet délutánonként. Mivel időm az volt, hisz ha nem tudom mit kell csinálnom, akkor inkább sakkozom, vagy játszom és próbálok rájönni arra, hogy az életbe, hogyan lehet játszani tovább. Szóval vesztenivalóm nem volt (ezt gondoltam) és még kereshetek extra pénzt is. Az volt a tervem, hogy valahogy rákényszerítem magam az értékesítésre és majd jól megrehabilitálódunk!

hozzaallas_funny.jpgÉrtékesítés egy olyan területen, ahol még soha nem jártam. Hát 1-2 nap alatt megfigyeltem, hogy mit kell csinálni, majd elkezdtem csinálni és pikk-pakk bőségbe kerültem. Majd mégfeljebb, mégfeljebb... 4-5 hétig csak felfelé és az utolsó 3 hét, az elég jó tartományban. Olyan tiszteletet és figyelmet kaptam a kollegáimtól, hogy eléggé úgy gondoltam, hogy mindent is tudok erről a területről.

És ekkor kaptam egy beszólást, ami után meg is betegedtem 1 napra, de aztán újra felvittem, majd újra, majd megint le.

Ekkor már kezdtem bepipulni és egyre jobban éreztem azt a tökéletes képtelenséget és azon gondolkodtam, hogy hogyan tudtam én eladni bárkinek is bármit a múltban.

Majd megint összeszedtem magamat és megint felvittem ugye valamennyire, de aztán újra BUMMM és MIÉRT nem jön oda a feleseége a kamerához, már 2x szóltam és ugye nem vásároltak...

És egyszerűen KIKÉSZÜLTEM ettől, érted. NEM VÁSÁROL TŐLEM...

Azon gondolkodtam, hogy hát lehet megint el kell mennem Dániába sz..t lapátolni, vagy valami kézzel fogható tevékenységbe kezdeni, mert ez a terület megfejthetetlen számomra!

Ha szeretnéd, hogy sz..t lapátoljak, akkor NE vegyél tőlem Shake-et! Ez a legdrágább, legkedvencebb termékem! Több mint 5 éve fogyasztom rendszeresen. Az első évben napi 2 étkezést helyettesítettem Shake-el, de aztán elég lett napi 2 étkezés is, amiből az egyik shake! A másik pl. a Flagben (Floridai célpontom) egy promo eventen elfogyasztott ingyenes vacsora. 

Még soha, sehol nem éreztem annyira SZ..UL magamat, mint ezen a helyen! Normális ember tényleg elmegy ilyenkor és talál magának egy kevésbé stresszes munkát, ugye?

Hát igen, de én és szerintem Te is - ha már ezt olvasod, ahelyett, hogy termelnél - nem igazán vagyunk normálisak, elesünk, felkelünk újra és újra és hiába megyünk el valami másfelé, mindig ott van bennünk az a kíváncsiság, hogy "de miért is estem el és miért is keltem fel".

Szóval úgy döntöttem, hogy NÉZZÜNK erre távolabbról RÁ, menjünk el FLORIDÁBA újra és nézzük meg, hogy tudunk-e még valamit tanulni erről az ÉLETnek nevezett játszmáról! 

otlet_ron.jpgAmikor megvettem a repjegyet, 1,6 kg-al mértem kevesebbet!

És miből fogom kifizetni a kinti szállásomat, meg a pesti szállásomat, meg az extra költésgeket?

Hát nem tudom, van ötleted? 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr1918312385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása