Hamis adat lefejtés

Keresd a 12-es standot! (Lurdy, 3-as terem, szombat 8:00-18:00)

2019. május 24. - Sziklaszilárd

qr_szikla.jpgHa 6 óra alvással teljesen kipihent vagy és napközben tele vagy energiával, akkor látogass meg, hagy gratuláljak!

Sőt! Az első 3 érkezőt (hivatkozz az írásra) meghívok egy 117 euro értékű tesztre! Egy független norvégiai laborba küldjük el 3 csepp véredet, ahonnan 3 hét alatt meg fog jönni az eredmény. A 9 oldalas pdf anyagból többek között megtudhatod, hogy a jelenlegi táplálkozásod mennyire segíti vagy rontja a szervezetedet. Ilyenkor az is kiderül, hogy hol és mekkora gyulladás van a testedben.

Bő 1 éve foglalkozok ezzel a területtel, és azért lettem alvás specialista, mert ez volt az első dolog, ami kezelődött az életemben. Képzeld! Már el akartam forgatni az ágyat, mert azt hittem valami halott szellem van alattam, mivel az éjszakáim csak a küzdelmekről szóltak. Hajnali 4 előtt csak akkor tudtam elaludni, ha előző nap 2 órát aludtam. Nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem az éjszakai folyamatos vízelvezetési feladatok zargatták a nyugalmamat - 4-5x éjszakánként, kb. 35 éves korom óta. Azt hittem, hogy ez a korral jár. Kiderült nem. Hanem?

Aztán, engem nem nagyon zavart, hogy magas a vérnyomásom, de mivel másokat igen, kénytelen voltam rá gyógyszert szedni. És gyógyszerrel sem ment le olyan szintre, mint ahol most van, viszont ugyanolyan szarul éreztem magam, mintha nem is szedtem volna, csak a vérnyomásmérő mutatott 160-at a 210 helyett. Látszat megoldás volt csak. Ráadásul amikor stresszes szituációkba kerültem, a szívritmuszavar is eléggé be tudott zavarni, szóval izgalmas volt az életem, amikor Angliában dolgoztam és szinte egész nap a volán mögött ültem. 

elotte_es_utana.jpgVan egy pont, amikor elkezdem megfegyelmezni magam, hogy rendet vigyek az étkezésembe. Ez akkor van, amikor gondot okoz a cipőfűzőm bekötése. 3 hónapon keresztül tanultam az étkezési kultúrákról és sikerült 10 kilótól megválnom, de ehhez eléggé el kellett távolodnom a kedvenceimtől. Imádom a kenyereket, tésztákat és amikor eltévelyedtem, gyorsan visszajöttek a kilók.

Aztán, végre egy olyan megoldást találtam, ami 2 hét alatt eltüntette a tekintélyes sörhasamat, ami azóta sem jött vissza!  Ez már fél éve volt, pedig minden nap eszek a kedvenceimből. Ma is megettem vagy fél kiló kenyeret biztos! 

Szóval látogass meg a 12-es standon és ha olyan sokan is vannak körülöttem, hogy nem jutsz szóhoz, egy névjegykártyát nyújts felém és viszonozni fogom, és összehozzuk, hogy dumáljunk egy jót!


img_7328.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Épp most léptem át az 1000 vásárlót...

 

Lehet, hogy ebben tényleg van üzlet?

 

NEM!

 

AZ ÜZLET BENNED VAN!

 

Csak kövess, Barátom!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr114852962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása