Hamis adat lefejtés

Mit tegyél ha szívritmuszavarod van?

2023. július 11. - Sziklaszilárd

img-5162.jpgGyere ki Floridába egy pár hónapra és itt rendeződik. :)

De ha nincs kedved, akkor van most egy duplázós játék július 12-e, délután 4-ig (balance olajat és xtendet kell fogyasztani)!

Egyébként a napokban kérdezte egy kedves barátom, hogy mitől és mennyi idő alatt múlt el nekem a szívritmuszavarom, és hogy elmúlt-e teljesen.

5,5 éve kezdtem el szedni az olajat és az xtendet (multivitamin) és egy bő fél év alatt annyira helyre hozta, hogy csak rendkívüli stresszes helyzetekbe jön még elő halványan, de légzéskontrollal gyorsan el is múlik.

Előtte olyan szinten megzavart, hogy Angliában amikor dolgoztam és épp az autómat vezettem, hogy alig tudtam az úton tartani és hosszú ideig nem tudott elmúlni ez a szívritmuszavar.

Egy orvos barátom mondta egyébként, hogy a szívritmuszavar ásványi anyag hiánya miatt van és az volt az érdekes, hogy én szedtem nagy dózisú vitaminokat, de nem igazán kezelte ezt a problémámat.

szikla_balance_teszt_1.pngVan egy vérteszt analízis, amit Norvégiában a Vitas laboratóriumban csinálnak és az megmutatja, hogy amit szedsz, fogyasztasz ételt, illetve étrendkiegészítőket, azok mennyire képesek beépülni és segíteni, hogy optimálisan működjön a tested. Most értük el, hogy 1 millió teszt készült el!!!

szikla_balance_teszt_3.pngA teszten látható, hogy nagyon rossz értékkel indultam, a sejtátjárhatóságom nagyon el volt dugulva és falrahányt borsó volt amit fogyasztottam.

Az olaj létfontosságú, ha még nem szedted és elkezded fogyasztani, akkor ki fog derülni számodra is, hogy miért. 

A méregtelenítő programmal kapcsolatban néztem meg egy filmet és ott az volt, hogy korábbi olajakkal mi volt a probléma és hogy miért fontos az olaj. Furcsáltam is, hogy miért csak a méregtelenítő programon fogyasztjuk általában az olajat...

És ekkor már tudtam, hogy nekem olajra van szükségem és épp akkor jött velem szembe a zinzinos olaj. Hát ez telitalálat volt. Már az első nap után érzékeltem különbséget, az alvásom lett egy picit nyugodtabb.

Egyébként valaki fél év múlva sem érez semmit, bár ugye az jó, mert nincs negatív érzet sem és az egészséget úgy természetesnek vesszük. A teszt viszont pontosan megmutatja, hogy mi történik a sejtjeiddel. Ha behozod zöldbe az összeset, akkor az nem lesz rossz! 1 év alatt sikerült nekem sárgába hozni, ami félig kiegyensúlyozott állapotra utal, amivel már én remekül érzem magam!

img-5076.jpgHa rendelni akarsz akkor itt a link, 1 kezdő csomagot veszel és 2-őt kapsz! Aztán fogyaszd minimum fél évig, hogy lásd mi történik!

Ha kérdezni szeretnél, akkor msg-en, whatsup, viber, signal, telegrammon elérsz +36303886660. Telefonon ne hívj, mert itt Amerikába nem érti az iphone....

Ölelünk Benneteket!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr7718164534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása