Hamis adat lefejtés

Eszek vitamint, mégsem érzem különösebben a hatását

2019. május 13. - Sziklaszilárd

melyik_vitamint_mikor.jpgElőfordult már veled ilyen?

Miért van az, hogy valakinél tökéletesen működik és beépül és miért van az, hogy valakinél nem?

Remek ötlet, hogy vitamint szedsz, de vajon csak átmegy rajtad és a mosdóban végzi, vagy tesz is valamit a tested jó állapotáért?

Nekem is ez volt a gondom, hogy rengeteget költöttem vitaminokra, de nem igazán éreztem a hatását. Megmaradt a vérnyomás problémám a szívritmus zavarral. Egy orvos barátom mondta, hogy a szívritmus zavar az ásványi anyag hiány miatt van. De hát én ettem ásványi anyagot, akkor miért nem épült be?

1 éve megnéztem 1 videót amiből megértettem, hogy nem az a lényeg, hogy mennyi vitamint eszek, hanem, hogy abból mennyi képes beépülni. Na és tudod, hogy ez min múlik? A sejtjeid átjárhatóságán! Hidd el, hogy 1 éve én sem gondoltam volna, hogy a sejtfalaim "be vannak keményedve" és emiatt nem épül be a vitamin, ráadásul a méreganyag nem tud távozni belőle, és ebből jönnek létre a krónikus betegségek.

Én is csináltam akkor vértesztet, ami be is bizonyította, hogy a sejtjeim közt nem megfelelő a kommunikáció.

Fél évig szorgosan szedtem a Balance olajat és a vérnyomásom helyrejött a szívritmuszavarom elmúlt, ami egész eddig megkeserítette az életemet. Érdekes mi? Kíváncsiságból megcsináltam újra a tesztet és lám, jelentőset javultak az értékeim.


sziv_prezi.jpgSzerdán este 9-kor lesz is erről egy orvosi prezi.

Kérj egy linket hozzá a reportok@gmail.com-on.

Keresskérdezzkövess!

Szikla

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr4914825086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása