Hamis adat lefejtés

Térkép a testi függetlenséghez

2019. március 20. - Sziklaszilárd


test_terkep.jpgBarátaim! Megfejtettük! Megvan a képlet! Egyszerűen ha testileg akarsz teljesen rendbe jönni és olyan energiával és olyan szabadsággal rendelkezni, ami most nekem van, a következőket kell tenned. Ha nem reális, semmi baj, el fog jönni a Te időd is, és neked is fogok előbb-utóbb segíteni. 

Először is tisztáznám, hogy mit értek az alatt, hogy testi szabadság. 10 és éjfél között leteszed a tested aludni és 6-kor teljesen magától felébred, kipihenten, életvidáman és készen áll, hogy tökéletesen szolgáljon a nap hátralévő részében. Miközben szolgál, nem lesz álmos, nem lesz fáradt. Nem lesz szomjas, nem lesz éhes. Soha nem lesz beteg és soha nem éri sérülés, csak ha Te engedélyezed.

Na most, amit észrevettél és lehet, hogy zavaros, hogy úgy beszélek a testről, hogy az nem én vagyok. Ha úgy gondolod, hogy Te a tested vagy, azzal sincs semmi baj, akkor Te érts így: Szabadnak érzem magam, mert amikor lefekszek 10 és éjfél között, végigalszom az éjszakát, nem ébredek fel egyszer sem és reggel magamtól felébredek és alig várom, hogy elkezdhessem a munkámat. Nem vagyok álmos vagy fáradt napközben, és nincs különösebben szomjúság vagy éhségérzetem. Nem szoktam beteg lenni és sérülések is csak ritkán érnek, amikor mások figyelmetlensége ezt előidézi.

Ha érdekel hogyan jöttem rá, akkor olvasd végig.

Valójában több mindenre és több nézőpontból is rájöttem és most már csak azt kell tennem - amit a kedvenc íróm is megtett a szellemi témában-, hogy megtalálni azokat a fokozatokat, amin kényelmesen végig tudsz menni úgy, hogy közben nem halsz éhen vagy szomjan, nem leszel feszült, ideges, ha valami olyan anyagot veszel el a szervezetedtől, amire úgy tűnik neki szüksége van.

Lépések:

1. Végezd el a Balance Tesztet (44. percnél beszél erről pár mondatot dr. Szűcs), hogy megtudd mennyire szolgálja jelenleg a táplálékod a szervezetedet. Ha tudod, hogy bajban vagy és folyamatosan beteges vagy, akkor is érdemes megcsinálni, mert jó tudni, hogy mennyi gyulladás van a szervezetedben. Illetve láthatod azt, hogy mennyire testi eredetű a problémád.

2. Ha a teszted értékein javítani szeretnél, akkor kezd el inni a Balance Olajat (47. percnél).

3. Folytasd az Xtend-del (1 óra 3 percnél). Ha megengedheted magadnak, akkor ezt már érdemes az olajjal együtt elkezdeni. Valójában az olaj a sejted átjárhatóságát javítja. A gyulladások valójában olyan salakanyagok, amik beszorultak a sejtjeidbe és nem tudnak eltávozni onnan. Miután eltávozott, ekkor érdemes olyan koncentrált funkcionális élelmiszerrel táplálni, ami minden szempontból maximálisan segíti a test működését.

4. Ha stresszes vagy, illetve alvási nehézségeid vannak és még nem kezelődött az olaj és a vitamin segédletével , akkor a Viva (1 óra 4 percnél) alvássegítő képes ezt megtenni. 

5. Kezdd el fogyasztani a Zinobiotic-ot (1 óra 7 percnél), ami 5 különböző hosszúságú rostból áll. A vastagbél falára tapad fel és az egészséges bélbaktériumot szaporítja. Minden betegség a gyomorból indul ki, nyilván az olaj már megtette a kezdeti lépéseket, de ezzel alaposan kimossuk a felesleges salakanyagokat a bélrendszerből.

lean_shake_1.jpg6. Válts fel a reggelidet shake-re. 

7. Váltsd fel az ebédedet vagy a vacsorádat is shake-re.

8. Váltsd fel  a reggelidet, ebédedet és vacsorádat is shake-re.

Illetve protein szelet vagy energiaszelet szolgálhat még táplálékul, valamint nyers zöldségek és gyümölcsök, ha mindenképp akarsz valami szilárdat is fogyasztani.

A lényeg, hogy Te figyeld meg, hogy mikor működik a legoptimálisabban a tested. Nekem eddig a 3 shake tudta előidézni az ideális képet.

Október óta csinálom ezt a 7-es lépést, és vacsorára mindent ettem: kenyeret tésztával, gumicukrot csokival és élveztem, hogy ennek ellenére kevesebb a súlyom és lement 88 kilóra. 97 kg voltam amikor elkezdtem a programot. 1 hónap alatt már elértem ezt a súlyt és ez folyamatosan fenn is marad, bármennyit ehetek és bármit, vacsorára. Az anyagcserém a rostok segítségével tökéletesen működik. Heti 2x futok meg csinálok pár perces fegyenc edzéseket.

Tekintve, hogy a testem folyamatosan tisztult, már egyre jobban éreztem a gagyi kaják "jótékonytalan" hatását. Épp 1 hete, délután fél 5-kor megkajáltam. Borsófőzeléket és rántott húst ettem némi zöldséggel. A végén egy kocka csokit is, amit Németországból hozott az egyik üzleti partnerem. 5-kor rám jött az álmosság és 8-ig aludtam, de nem volt igazán pihentető, hanem ilyen kómás állapot volt.

Nagyon feldühödtem, hogy így elvette az időmet ez a szilárd kaja és eldöntöttem, hogy másnap csak shake-et fogok inni. 2-3 napon keresztül csináltam, és kiválóan éreztem magam! Hatékony voltam és nem volt elvesztegetett idő a kaja miatt. Elmentem egy rendezvényre. Volt egy pont ahol meguntam és nem igazán érdekelt, viszont feltűnt, hogy valami hiányzik. De mi? És ahogy körbenéztem, láttam, hogy 1-2 ember bealudt.

Woow! Hát ez hiányzott, nem lettem kába, nem aludtam be, teljesen éber voltam és érdeklődő. Korábban én is mindig bealudtam ilyenkor! Találkoztam egy cimborámmal, aki szintén egészség fun és valamilyen biológia végzettsége is van, és elmagyarázta hogyan működik ilyenkor a test, és miért nem lettem kába.

Azt mondta, hogy 1,5 - 2 kg baktérium, gomba van benned és azok szénhidráton élnek. Ha nem kapnak ilyen táplálékot, akkor savat bocsátanak ki magukból és a tested úgy viselkedik mint egy galvánelem. Feszültséget hoz létre és ezért van az, hogy dühös tudsz lenni, ha nem eszel. 3 nap alatt kihalnak és aztán nem kapcsolgatnak többet. 

Szoktál fáradt lenni napközben?

Előfordul, hogy nézed a tévét és elbóbiskolsz?

Nehéznek érzed a tested?

Úgy érzed, mintha a salakanyagok nem távoznának teljes mértékben a testedből?

1 év és 1 hónap volt szükséges ahhoz, hogy egy magas vérnyomásos, szívritmus zavaros, alvásproblémás, aranyeres fickóból aki napközben hajlamos volt a bealvásra egy tökéletes egészségnek örvendő példakép váljon.

Most, hogy elértem ezt az optimális állapotot, hogyan tudok rajtad segíteni, hogy Te is elérd?

Ha tudod a választ akkor hívj (30-388-6660), ha nem akkor

Csak kövess! 

;)

maori-tattoo-designs.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr1414693840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása