Hamis adat lefejtés

Ne tankolj félre!

2019. március 02. - Sziklaszilárd

drainer.jpgAngliában félretankolással foglalkoztam. Ha valaki nem megfelelő üzemanyagot töltött az autójába, odamentem és kiszedtem a nem megfelelő üzemanyagot és beletöltöttem a megfelelőt.

Volt, aki már akkor észrevette, amikor még a benzinkúton volt. Ilyenkor könnyű volt megcsinálni. Ha már ment vele, akkor néha volt szívás rendesen. Volt olyan, hogy 8 órán keresztül csináltam egy autót.

Kiderült számomra, hogy nem váltottam szakmát, csak a "karosszéria" változott.

Valaki jelentkezik nálam, hogy félretankolt, és segítsek. És a Balance olajjal feltöltve valóban jobban működik. Jobban néz ki, energikusabban mozog. De ez még csak az olajozás. Az üzemanyagot a Lean Shake adja, az additívet pedig az Xtend, ez odatesz rendesen.

Ha a motort helyre akarod pofozni akkor a Zinobioticcal tudod megtenni, a karosszériádra pedig a Skin Serum való. Ha gyorsan akarsz tenni valamit, mert idegesít, hogy rángat a gép akkor adj neki egy kis Vivát. Illetve a téli fagyok ellen a Protect véd.

zinzino-tokoferol.jpgAz autónál is elmegy még, ha 10% a nem megfelelő üzemanyag. Valamilyen típusnál kevesebb, de valamelyiknél jóval többet is kibír és simán elmegy vele.

Na most, rengeteg benzin kút van és sokkal több a jó kút, mint a jó étterem, vagy a jó bevásárlóközpontok. Nagyon nehezen találsz olyan táplálékot, ami ne szennyezne be. Ezért kell legalább 2x-i étkezésednek superfood-nak lenni, így a harmadikra a gagyi is belefér.

Honnan tudod, hogy nagyon "félretankoltál"?

Ezek lehetnek a tünetei:

  • betegeskedés
  • magas vérnyomás
  • szívritmuszavar
  • érelmeszesedés
  • ízületi gyulladás
  • visszér
  • aranyér
  • asztma
  • májgyulladás
  • pajzsmirigy gyulladás
  • allergia
  • energia hiány

Valójában ezek mind nem optimális állapotok. Ha jó táplálékot eszel, az látszik rajtad kívülről és érzed belülről. Ha nem hiszel a saját érzékelésedben, ott van a Balance teszt, ami 11 zsírsavat vizsgál és megmutatja, hogy mennyire véd a jelenlegi táplálkozásod Téged, és ha így folytatod mi a várható élettartamod.

Hogyan tudsz nem félre tankolni? Sehogy. Úgyhogy a cím (Ne tankolj félre!) az csapda! Nem igazán tudod kikerülni és hogyha nagyon nélkülözöl bizonyos gonosz kajákat, akkor a sápadtság és a kedvtelenség elkerülhetetlen. Egyszerűen csak több jó üzemanyagot vigyél be és azzal tökéletesen működni fog a tested.

Egyébként amikor Angliában az autók félretankolással foglalkoztam és amikor hazajöttem és valaki megkérdezte, hogy mivel foglalkozom és miután megkapta a választ nem hitte el, hogyan lehetnek ilyen hülyék kint az emberek. Másnap először életében félre is tankolt. 

Hívj, ha bajban vagy: 30-388-6660

Kövess, ha még nem!

top_team.jpg

 

 

 

 

 

 


Kérdőív

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr9614662549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása