Hamis adat lefejtés

Szerintem ez mentette meg az életem

2022. június 14. - Sziklaszilárd

Egy barátom nagyon beteg volt a covidban és mondtam neki, hogy tudom milyen, mert amikor Afrikában voltam én is átmentem rajta és van egy olcsó cucc, amit vízzel kell összekeverni és az fertőtleníti a testet belülről. Illetve van egy termék, amit most fejlesztettek ki a covid utóhatásainak kezelésére, de az egy drágább dolog. Azt mondja küldjek neki egy adagot. Hát de mondom az 35 ezer (még a régi euró árfolyamon). Azt mondja, hát nem akar meghalni.

ez_mentette_meg_az_eletem.pngElküldtem neki és jelezte, hogy az első 2 szemtől már érzi, hogy valamivel jobb a közérzete. 2 nap alatt teljesen kijött belőle.

Aztán most hívott, hogy küldjek neki megint 1 dobozzal, mert vegyszeres festékkel dolgozik és teljesen fáradt lesz és bevesz ebből 2 szemet és teljesen kezeli, és azt mondja:

"Nem órák múlva, hanem 15 perc múlva teljesen elmúlik a fáradtság, nagyon jó a cucc, szerintem ez mentette meg az életem!"

Korábban már írtam erről, hogy egy 2 hetes tisztítókúra javallott és negyedévente, félévente érdemes megismételni, amíg hoz változást. Nekem az első menetnél nagyon durva változások voltak - most, hogy ez történt a barátommal, mivel covidos voltam előtte én is, lehet volt ott mit kitakarítani - de negyedév múlva már nem volt semmi extra. Ha tiszta vagy, nem csinál semmit, de ha van valami gonosz benned, azt kitakarítja. Hogy hogyan csinálja, hát erről van egy doktor nézőpont, itt tudod megnézni.

És képzeld el, hogy most SZERDÁIG (2022-06-15) van egy olyan akció (meghosszabbítva CSÜTÖRTÖKIG (2022-06-30)),  amikor veszel egy tesztes csomagot, kapsz ajándékba egy ilyen csodából egy dobozzal!

faradt.jpgMiért jó a teszt? 

Hát azért, mert pár csepp vérből ki lehet deríteni, hogy a jelenlegi táplálkozásod mennyire optimális. Mennyire vagy veszélyeztetve ezeknek a civilizációs betegségeknek az eljövetelére. És mit tehetsz a kevésbé jó értékek javítására.

Van egy másfajta teszt is, ami pedig a D-vitamin szintedet mutatja, hogy rendben van-e. Az immunrendszered épelméjűségét méri. 1 milliárd ember D-vitamin hiányos. Eme videó nagyon érthetően bemutatja a miértjét.

Ha nem szereted az előfizetéseket, és nem akarsz elköteleződni, de szívesen kipróbálnád, megtesztelnéd magad, akkor most ezt nagyon kedvező formában megteheted.

faradt_csaj.pngMindössze 95 euróba (38.000 huf) kerül a Mini Kit, amiben van akár 4 hónapnyi adag D-vit, Magnézium kiegészítő, amit úgy fejlesztettek ki, hogy támogassa az immunrendszert, csökkentse a fáradtságot és a kimerültséget, valamint támogassa az izmok, a csontok és a fogak működését. Van benne egy D-vitamin teszt, újra a videó róla, nézd meg nagyon jól, érthető nyelven van kommunikálva.

ÉS! Az ajándék, pedig a főszereplő!  Amiben olyan anyagok vannak, amiről még nem is hallottál!

Azért jó ez a csomag még, hogy nincs előfizetésed és még a száll. ktg-et is a cég állja. 

Hívj! 30-388-6660

Írj! sziklaszilard@gmail.com

De azonnal vásárolhatsz is, erről a linkről indulva. Keresd a MINI KIT-et!

este_ao.JPG

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr4517857617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása