Hamis adat lefejtés

Személyes AjÁnDéKoM Néked

2020. december 20. - Sziklaszilárd

raktar_shake_elkelt_1.jpgKarácsony alkalmából - és mivel január 10-én hosszabb időre Afrikába megyek -  a kedvenc, imádott raktár készletemet megosztom Véled! 

Már közel 3 éve dagasztom. Akkor kezdtem el, amikor felismertem, hogy ennél értékesebb dologba nem is fektethetném a pénzemet. Érdekes, hogy már akkor elgondolkoztam azon, hogy pl. mi lenne, ha mondjuk 1 évig nem mehetnék ki a lakásból és nem tudnék külső forrásból beszerezni semmi ennivalót. Most már sikerült annyira feltornásznom, hogy akkor is vígan eléldegélnék!

Aztán nézd meg mi lett - az elmúlt évben megéltünk furcsaságokat, szóval nem is volt túl paranoiás a nézőpontom! ;)

A legnagyobb KINCSEM a Lean Shake! Ezzel kapcsolatban még soha nem akcióztam, és a cégnek sem volt erre a termékre akciója amióta ismerem, mert ez tényleg egy olyan koncentrált funkcionális élelmiszer, ami egy teljes étkezést kivált. Egy 30 g-os csomagban benne van minden vitamin, ásványi anyag, fehérje és rost amire szükséged van.

Szóval azt találtam ki, hogy vegyél most 3 db Lean Shake-et és adok Néked AjÁnDékBa 1 db Lean Shake-et + 1 db Balance Tesztet + 1db mini Skin Serumot + 1 db Duncan Shelley: Amer és a Járvány könyvecskét!

karacsonyi_ajandek.jpg7 ilyen csomagom van! (ELKELT!)

 

Már csak a Teszt értéke közel annyiba kerül, mint a 3 doboz Lean Shake. Ráadásul ennek a vérteszt analízisnek korábban - amikor még nem volt ilyen tömeges igény rá - nagyon durva volt az ára.  Ahol ezt kielemzik, az egy teljesen független labor.  Korábban ha valaki egy ilyen teljes vérelemzést kért, akkor egy kisebb vagyon kellett fizetnie érte. Ha nincs ez a teszt, én pl. soha nem jöttem volna rá, hogy azért nem éreztem a vitaminok hatását, mert a sejt átjárhatóságom eléggé be volt dugulva.

Na most mondok egy sztorit ezzel a Lean Shakkel kapcsolatban. 2018. februárjában megvettem az induló csomagomat, és ugye volt benne Shake. De mivel ez a cég legdrágább terméke, ezért arra gondoltam, hogy inkább eladom. De azért kíváncsi voltam, hogy milyen, így kipróbáltam és hát nagyon bejött. Főleg a vaníliás, az nekem a fahéjas tejbegrízt idézteti elő. Az a Number 1. A number 2. az epres és csokis összekeverve. A number 3. az erdei gyümölcsös. A 4. a sima csokis és az 5. az epres. Ez az én ízvilágomnak a Top Listája!

Szóval elkezdtem gyűjtögetni rá, és mindig 1-1 dobozzal valahogyan szereztem, és aztán összegyűjtöttem annyit, hogy legalább 2-3 hónapig tudjam fogyasztani. Majd összegyűjtöttem annyit, hogy kipróbáljam a fogyókúra programját a cégnek, ami annyi, hogy 2 étkezést helyettesíts Lean Shakkel. Na ez volt az a pont, amikor függővé váltam!

12 nap alatt tüntette el a sörhasamat. Nem tudom olvastad-e annak idején, de érdemes legalább a kép erejéig ránézni erre az írásomra.

És az a durva, hogy azóta bármit ehetek 3. étkezésre, nem jön vissza a sörhas!

 A Skin Serumnak esetleg lehet olyan mellékhatása, hogy úgy megfiatalodik a bőröd, hogy hirtelen becsajozol, mint ahogy az egyik cimborámmal történt.

A Duncan Shelley könyvvel meg úgy járhatsz, hogy nem tudod letenni. Nekem a legelső ilyen élményem 2002-ben volt, amikor egy cimborám kölcsönadta az Elme Gyilkosait. Az ő unszolására kezdtem el olvasni. Mindig kérdezgette, hogy hányadik oldalon tartok? Én meg: 3..., 5..., 7...    1 hét alatt értem el a 20. oldalra, ahol meghalt a főszereplő. Na onnantól már nem kellett kérdezgetni!

Összefoglalva, ennek a kis csomagnak minden része a személyes kedvencem! 

Legyél benne a 7-be!

Siess, mert még most van ízválaszték!

karacsonyi_ajandek_2.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr4316347800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása