Hamis adat lefejtés

Egyszeri evés

2018. november 04. - Sziklaszilárd

elotte_es_utana.jpg

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Az első kép kevesebb mint 2 hete készült 97 kg voltam. A második kép tegnap, ott 92,7 kg, de ma reggel már 91,1 kg-ot mértem. Pedig tegnap a déli lakomám után a svédországban vett medvecukrot ettem, meg olyan csokis kekszet ami annyira édes volt, hogy a barátnőmnek is sok volt, pedig ő igazán rajong a szénhidrátokért.

Igazán a svédasztalos alkalmaknak nem tudok ellenállni és úgy tele tudom enni magam, hogy rosszul vagyok utána 1 napig. És pont olyan hotelben szálltunk meg, ahol a szobaárban benne volt a svédasztalos reggeli és az "obláz" habitusom előjött. Ne keresd a szótárban, ilyen szót nem fogsz találni, még a Maratonos időkből származik, ahol az exem találta ki arra az emberre aki az ingyen lehetőséget maximálisan és azonnal kihasználja és még gondol a jövőre is és kis dobozkájába eltesz 1-2 nyalánkságot.

Mint jóllakott napközis hazaérkeztem Stockholmból és másnap vissza is ment a súlyom 94,5 kg-ra. Mivel fogyasztottam az olajat és délelőttönként a séket, így bármennyit ehettem a súlyom már nem növekedett, mivel az anyagcserémet eléggé rendbe hozta. Súlyt leadni viszont csak extra intenzív mozgás hatására tudtam. Ilyenkor sikerült 94 alá menni, de aztán vissza is mentem a normálra és 94-95 között voltam az utóbbi hónapokban.

Tanult cimborám azt mondta, hogyha valami nagyot akarok alkotni, akkor duplázzam meg a termékek fogyasztását. 1-2 napig elmerengtem a lehetőségen, de mondom nem igazán szeretek éhes lenni, és amikor találkoztam a céggel és olvastam a fogyókúra programját ahol az volt, hogy reggelire sék, ebédre valami szilárd és vacsorára megint sék. Hát mondom nem hinném, hogy ez ilyen egyszerű lenne, hisz rengeteg pénzt költöttünk már életmód tanácsadásra és többek között megtudtuk, hogy szénhidrát zéró és csak fehérje meg zöldségek és gyümölcsből is csak a zöld színű, meg ...

De mindezen próbálkozások ellenére is zömmel megmaradtak a problémáim: magas volt a vérnyomásom, olyan szívritumuszavaraim voltak - amikor kint dolgoztam Angliában -, hogy az autót művészet volt az úton tartani. A bioritmusom úgy fel volt borulva, hogy hajnali 4-5-kor tudtam csak elaludni és ha reggel kellett mennem valahová egész napom ki volt ütve. Az alvásom meg olyan küzdelmes volt, hogy fáradtabban ébredtem, mint amikor lefeküdtem, amit még ráadásul a folyóügyek intézése miatt többször meg is kellett szakítani. Az anyagcserém végterméke pedig olyan színű anyaggal volt vegyítve, aminek elméletileg az ereimben lett volna a helye.

Márciustól fogyasztom a cég termékeit és sorban kezelte a nehézségeim. Valamit 1 hónap alatt, valamit 4 hónap alatt, valamit 7 hónap alatt és ezt a mostanit a 8. hónapban!

Szóval eldöntöttük -mivel már korábban is bizonyított alapon, hátha most is igazat szól az írás -, hogy akkor ebből a sékből is úgy fogyasztunk vacsorára ahogy az egészségprogramjába írta. Felkészültem az éhségre, és azt találtam ki, hogyha éhes fogok lenni, akkor megiszok 3 pohár vizet. 7-kor megittam a sékemet és 8-kor valóban meg is éheztem.

Igazán vacsorára szoktam jól bezabálni, hajlandó voltam akár éjfélkor 2 csirkecombot megenni krumplival csak, hogy "nyugodtan" aludjak, mert ugye éhesen nem lehet aludni. 

Megittam 8-kor a vizemet és mondom ezt megcsinálom 5x és ha még akkor is éhes leszek, akkor enni fogok. A 3. után elaludtam és amikor felébredtem azt vettem észre, hogy teljesen jól vagyok, nem vagyok éhes és tele vagyok energiával! A következő napot, már könnyebb volt átvészelni, és most már nem tudna senki meggyőzni ennek az ellenkezőjéről.

1x KELL ENNI! Ez a nagy titok és reggelire meg vacsorára ilyen séket kell enni (vagy reggelire és ebédre), mert ebben vannak ásványi anyagok, vitaminok, laktóz-, glutén- és szójamentes fehérjék, rostok ... Ebben a sékben 5 fajta hosszúságú rost van, ami a bélrendszer olyan helyeire is eljut ahová a madár sem jár. Ennek hiánya miatt volt nekem kemény sörhasam.

A lényeg, hogy túlsúlyban legyen a szuper ételed és kisebb részben a kevésbé szuper. És így mivel 2x eszel szuper ételt, harmadszorra akár gagyizhatsz is! 

De van egy rossz hírem, ha rátérsz erre az egészségprogramra egyre kevésbé fogod kívánni a gagyit! Egy barátom pár hete kezdte el az olajat fogyasztani és azt panaszolta, hogy töredékére csökkent a kóla fogyasztása, amit eddig 1 nap alatt megivott, most 1 hét alatt sikerült elfogyasztania!

Inni pedig? Mondják, hogy napi 3-4 liter vizet igyál meg és úgy kell magadba erőltetni. Hogy miért? Azért, mert eszel ivás helyett. Azt hiszed, hogy éhes vagy miközben szomjas. 1 hét után úgy helyre áll az érzékelésed és olyan könnyen megiszod ezt a vízmennyiséget, mert már tudni fogod, hogy szomjas vagy és nem éhes. És nem az ételt fogod kívánni, hanem a vizet.

 

Remélem kellőképpen elijesztettelek és nem nyúlsz a telefonodért, hogy azonnal felhívj.

 

30-388-6660

 

Kérdőív

 

Ha kitöltöd a kérdőívet és tudod, hogy nem ismerjük egymást akkor küldj légyszíves egy levelet a reportok@gmail.com-ra, vagy jelölj be a facebookon (Fodor Szilárd)

 

Szikla

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr2214352033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása