Hamis adat lefejtés

Személyes AjÁnDéKoM Néked 2022 hidegebb napjaira!

2022. szeptember 24. - Sziklaszilárd

img-1631.jpgA nyár vége alkalmából - és mivel hamarosan indulok a tengeren túlra képződni -  a kedvenc, imádott raktár készletemet megosztom Véled! 

Most 1 év alatt gyűjtöttem ezt össze. Ha egyébként most nem mennék ki, akkor nem cserélném el azzal a papírral, vagy digitális számmal, amit Te érte fogsz adni és ami  elegendő arra, hogy 1 nappal meg tudja hosszabbítani a kinntlétemet. Ami Néked viszont 2 hónapra fedezni tudja azt a tápanyagot, amivel tökéletesen és remekül fogod érezni magad!

A legnagyobb sztár a cégnél még mindig a Lean Shake (bár a ZinoGene okozott pár meglepetést)! A Shakkel kapcsolatban még a cég nem akciózott amióta ismerem - és ez már közel 5 éve -, mert ez tényleg egy olyan koncentrált funkcionális élelmiszer, ami egy teljes étkezést kivált. Egy 30 g-os csomagban benne van minden vitamin, ásványi anyag, fehérje és rost amire szükséged van.

Szóval azt találtam ki, hogy vegyél 3 db Lean Shaket és adok Néked AjÁnDékBa 1 db Lean Shake-et + 1 db Balance Tesztet + 1 db Vivát + 1db mini Skin Serumot + 1 db Zinoshinet + 1 db Duncan Shelley: Amer választott könyvecskét! Hívj! 30-388-6660.

img-1630.jpg5 ilyen csomagom van!

 

Ennek a vérteszt analízisnek korábban - amikor még nem volt ilyen tömeges igény rá - nagyon durva volt az ára.  Ahol ezt kielemzik, az egy teljesen független labor.  Korábban ha valaki egy ilyen teljes vérelemzést kért, akkor egy kisebb vagyont kellett fizetnie érte. Ha nincs ez a teszt, én pl. soha nem jöttem volna rá, hogy azért nem éreztem a vitaminok hatását, mert a sejtek közötti átjárhatóságom eléggé be volt dugulva.

Na most mondok egy sztorit ezzel a Lean Shakkel kapcsolatban. 2018. februárjában megvettem az induló csomagomat, és ugye volt benne Shake. De mivel ez a cég legdrágább terméke volt, ezért arra gondoltam, hogy inkább eladom. De azért kíváncsi voltam, hogy milyen, így kipróbáltam és hát nagyon bejött. Főleg a vaníliás, az bennem a fahéjas tejbegrízt idézteti elő. Az a Number 1.
A number 2. az epres és csokis összekeverve. A number 3. az erdei gyümölcsös. A 4. a sima csokis és az 5. az epres. Ez az én ízvilágomnak a Top Listája!

Szóval elkezdtem gyűjtögetni rá, és mindig 1-1 dobozzal valahogyan szereztem, és aztán összegyűjtöttem annyit, hogy legalább 2-3 hónapig tudjam fogyasztani. Majd összegyűjtöttem annyit, hogy kipróbáljam a fogyókúra programját a cégnek, ami annyi, hogy 2 étkezést helyettesíts Lean Shakkel. Na ez volt az a pont, amikor függővé váltam!

12 nap alatt tüntette el a sörhasamat. Nem tudom olvastad-e annak idején, de érdemes legalább a kép erejéig ránézni erre az írásomra.

És az a durva, hogy azóta bármit ehetek 3. étkezésre, nem jön vissza a sörhas!

Most voltam pl. egy banketten és mindent végigettem, 2 nagy tányérral, meg 2 kis tányérral és a legvégén még egy nagy vajas bagettet is megettem. 3 kg-al lettem nehezebb. Másnap viszont mégis 0,1 kg-al kevesebbet mutatott a mérleg, mint 1 nappal korábban. Most meg 2 kg-al vagyok kevesebb, mint akkor, pedig csak 1 hete volt a bankett. Na jó, itt lehet valami szellemi extra is, mert előtte nem mozdult a súlyom hónapokig. Pedig minden nap eszek valami kenyeret, vagy krumplit vagy rizst, vagy tésztát. De az emésztőrendszerem olyan, mint gyerekkoromban! ;)

A ZinoGene (DNS tisztító, ami a halott sejteket távolítja el és az ajándék Shake helyett kérheted), azt egy barátom antibiotikumként használja. Covid utóhatásainak kezelésére brilliáns, de ha benne vagy, gyorsan ki is húz belőle. Csongi barátom már 2x volt covidos, nagyon megviselte, szó szerint úgy érezte, hogy a halálán van, és mikor el kezdte ezt szedni, pár óra alatt már javult, másnapra pedig teljesen kezelődött.

A Skin Serumnak esetleg lehet olyan mellékhatása, hogy úgy megfiatalodik a bőröd, hogy hirtelen becsajozol, mint ahogy az egyik cimborámmal történt.

A Viva akkor jön jól, ha bármi gond van az idegeiddel, feszültebb szoktál lenni, esetleg az alvásod is gagyi - ez a termék ütni fog. Úgy lecsendesít éjszakánként, hogy nem tudok Netflixezni, pedig ugye szeretnék. Ráadásul napközben veszem be, nem is este, mégis hogy tudja így időzeteni. :)

A Duncan Shelley könyvvel meg úgy járhatsz, hogy nem tudod letenni. Nekem a legelső ilyen élményem 2002-ben volt, amikor egy cimborám kölcsönadta az Elme Gyilkosait. Az ő unszolására kezdtem el olvasni. Mindig kérdezgette, hogy hányadik oldalon tartok? Én meg: 3..., 5..., 7...    1 hét alatt értem el a 20. oldalra, ahol meghalt a főszereplő. Na onnantól már nem kellett kérdezgetni!

Összefoglalva, ennek a kis csomagnak minden része a személyes kedvencem! 

Legyél benne az 5-ben!

Siess, mert a múltkor 1,5 óra alatt kelt el a 7 csomagom!

img-1577.jpg

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr9817938314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása