Hamis adat lefejtés

Lehetséges-e a visszafiatalodás?

2021. szeptember 13. - Sziklaszilárd

A válasz röviden: IGEN!

afrika_oak_tree.jpgKépzeljétek el, hogy Afrikában voltam egy 7 hónapot és augusztus elején tértem vissza a friss Pesti levegőre. A belvárosban, Váci utcán lakom és olyan nyomottnak éreztem magam. Mondom mi lehet az oka, megittam már az olajam, shakem vitaminjaim és ekkor eszembe jutott, hogy ki lett fejlesztve egy új termék és már megrendeletem akkor próbáljuk ki. Emlékeztem egy terméktapasztalatra, ahol a hölgy arról beszélt, hogy az oxigént eljuttatja a megfelelő helyekre. Bevettem és 1 óra múlva teljesen energikusan éreztem magam. Tényleg, mintha oxigén hiányom lett volna és kezelődött.

495 napja futok már, minden egyes nap pihenőnap nélkül egy szigetkörnyit (5,3 km) és aztafrika_futas_333.jpg vettem észre, hogy gyorsabbak a futásaim (440 mentett futás van már a runkeeperembe és 50-en belüli időket futok kényelmesen), és a fáradtság az eltűnik, amikor lefutom egy fél perc múlva úgy érzem simán kezdhetném újra. Ma pl. a 15. legjobb időmet futottam és ezt kényelmes tempóban. Szóval a kényelmes tempóm 2 perccel jobb lett azóta, amióta ezt a találmányt használom.

És az a durva, hogy nem csak velem fordul ez elő. Van egy 68 éves partnerem, aki tegnap mondta, hogy egy buliban volt ahol hajnalig táncolt és nem fáradt el és hogy ez a terméktől lenne? :)

Az van, hogy vannak elhalt sejtjeid, amik nem távoznak és lekötik az energiádat. Illetve emiatt a DNS mintád nem úgy másolódik és szépen megöregszel. Na ez a termék kitakarítja a halott sejtjeid.

Ezt onnan fogod felismerni, hogyha pl. sportolsz akkor könnyebben fog menni. Ha pl. nyomottnak érzed magad az oxigén hiány miatt, akkor 1 óra múlva oxigéndús lesz a fejed! 

És most szerdáig, ha szert teszel ilyenre akkor egy prémium olajat is kapsz ajándékba, ami egy nagyon értékes holmi!

Keress Barátom! 

30-388-6660

sziklaszilard@gmail.com

portugalia.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Még mindig itt vagy? Hmm...

Hát jó, akkor mondok még valamit ebben a videóban.

portugalia_folyo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebb infó a tavaszi nagytakarításról. Ez  volt az első beszéd erről a termékről.

 

portugalia_strand.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hát Téged nehéz meggyőzni, van egy még mélyebb beszéd.

portugalia_est.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó éjt Barátom! De ha nem tudsz aludni, akkor már vásárolhatsz is

Szerdáig Ajándék Prémium Olaj!

;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr2716688076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása