Hamis adat lefejtés

Nem működik minden embernél az olaj

5 percnyi idegeskedés 6 órára lekapcsolhatja az immunrendszert

2019. február 09. - Sziklaszilárd

stressz.jpgEgy elégedetlen vásárló panaszkodott az egyik partneremnek, hogy nem működik az olaj, nincs semmi hatása és... A partnerem adott neki 1 hétre elegendő sáfránykivonatos cuccot és annyira telitalálat lett, hogy azóta ez az elégedetlen vásárló nemhogy elégedetté vált, hanem már partnerré is és mondja fűnek-fának, hogy mi történt vele.

Egy neves román idegsebész szerint 5 perc idegeskedés akár 6 órára is leállíthatja az immunrendszert. Irta a blikkruzs a dec 30-ai számában.

Szóval nem véletlen, hogy bizonyos emberek nem tapasztalják az olaj jótékony hatását, mivel a testük feszültségben van és a sejtek ilyenkor annyira ellenállnak az anyagcserének, hogy a gyulladás nemhogy enyhül, de még fokozódik is.

Valószínűleg nem én találtam fel, hogy ez a sáfránykivonatos cucc, amit Vivának neveznek (itt találsz egyébként egy 4 perces videót róla) ilyet tud okozni, de most már több esetet látva, számomra egyértelművé vált a működése.

Le kell nyugtatnod a testedet addig, amíg helyre nem hozzák a többiek a szervezetedet (az olaj és a cimborái).

Brilliáns ez a cég, 2005-ben alapult és ahogy feltalálták ezeket a termékeket és nyilván alaposan megfigyelhették az emberi működést, hogy egy ilyen terméket még beraktak pluszba.

Hívj a 30-388-6660-on, vagy írj a reportok@gmail.com-ra, vagy rendelj közvetlenül  a cégtől.

Ez a legolcsóbb terméke a cégnek, szóval könnyen kipróbálhatod és személyes garanciát is adok rá!

Nekem az alvási bioritmusomat állította vissza a normálisra. Hajnali 4-5-ig voltam fenn és ha másnap reggel mennem kellett valahová, akkor az egész napom ki volt ütve. És 4 hónapos szedés után, miután napi 2 szemet szedtem belőle, beállította az alvásomat normálisra! 10-kor már rám jön az álmosság és éjfélkor ha akarok ha nem, le kell feküdnöm. Ráadásul 4-5 óra alvással is kipihent voltam,így lecsökkentettem 1 szemre és azt figyeltem meg, hogy szép lassan kúszik újra egyre későbbre az alvásom elkezdése. Amikor már hajnali 3 volt akkor kaptam a fejemhez, hogy úris... hát valószínűleg az lehet a gond, hogy esténként már kihagyom a vivát. Visszaraktam és 1 hét alatt megint a normális mederbe került az alvásom.

István barátom azért kezdte el fogyasztani, mert éjszakánként sokat kellett kimennie mosdóba és azt mondja, most is ki kell mennie, de gyorsabban visszaalszik és a délutáni plusz 1 órás pihenésre már nincs szüksége. És ez stabilan így működik neki már fél éve. 

Megdöbbentő, hogy mire képes egy jól összeállított készítmény. Egy olyan kombináció ami tökéletesen kezeli az idegrendszered!

Rendelj!

Hívj! 

Kövess!

viva_2.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr2214616084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása