Hamis adat lefejtés

10-15% áremelkedés (vagy pénzromlás?) várható

2022. január 30. - Sziklaszilárd

penzromlas.pngDe még! 

Az utolsó napon (január 31-én) vásárolhatsz Tőlem a régi áron!

És!

A Shake-ből, valamint az Essentből 3-at fizetsz 4-et kapsz akciót csinálok max 3 cimborámnak!

Az első jelentkezőt még egy vérteszt analízisre is meghívom!

Nézd meg, hogy mennyi tartós élelmiszert gyűjtesz a spájzodba. Lehet érdemes lenne koncentrált funkcionális élelmiszerből is feltáraznod magad? Több éves a szavatosság!

Ha böjtölni szeretnél a Shake lesz a barátod!

bojt.pngÉpp most fejeztem be a 3 napos böjtömet és ha szeretnél azonnal érzeni változást magadon, javaslom Te is próbáld ki! Olyan érzés, mint amikor a Mátrixból felébredsz és lecsatolják a csápokat Rólad! Ilyenkor belegondolok, hogy mivel etettek engemet... pedig csak a "normális" kaját eszem és ilyen különbség van?! Lehet, hogy mégsem kamuk ez az élelmiszerekről szóló rémtörténetek?!

A gondolkodásom kitisztult, azt hittem, hogy mennyire jelenbe vagyok, de kiderült van még jelenebb! 

Az alvásom olyan lett, hogy lefeküdtem és felébredtem. De most tényleg felébredtem. Figyelmi egységeket szereztem vissza valahonnan. Szóval érdemes negyedévente megajádnékozni magad egy ilyen Shake kúrával!

Az Essentről annyit, hogy ha nem tudod az olajat inni, akkor ebben a kapszulás verzióban fedezheted a haladagodat! 1 szem 30 kilódra biztosítja a tápanyagot. Azt a fajta tápanyagot, ami színtiszta energiát tud neki adni. Nem olyan bepunnyadósat. Shake-el kombinálva eléred a Testi függetlenséget!

img-9125.jpgA vérteszt pedig a legjobb találmány. Kimutatható a véredből, hogy miket eszel és miket nem. Szerintem ezzel mindenkinek tisztában kellene lennie. Mert, ha valóban látja, hogy jelenleg a mostani táplálkozási szokásával ezt az eredményt produkálta, akkor feltételezheti, hogyha vannak olyan értékei amelyek nem optimálisak, akkor az adatkezelője (elméjének az a része, ami azt csinálja, hogy ű... hogy is hívták azt a fickót, és pár perc múlva beugrik, na a beugrasztást csinálja az adatkezelő) kiadja, hogy milyen lehetne az ideális állapota.

Szóval Barátaim!

Shakeljetek!

Olajozzatok!

Teszteljetek!

Közvetlenül is vásárlolhattok a webirodámból itten!

Itt mutatom meg, hogyan kell shakelni!

 Gyertek velem futni! Ilyen jól mulatunk! Lehet bringával is kisérni!

 

csatlakozo.png

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr8316969764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása