Hamis adat lefejtés

A betegség normális?

2019. február 02. - Sziklaszilárd

laz_betegseg.jpgAzt nem értem, hogy az emberek miért gondolják, hogy a betegség normális.

Épp az egyik kedvenc játékom chat ablakában láttam ezt a kommunikációt:

 

Andicirmi:

én is beteg vagyok. 5 napja egy dekát sem javultam, de szerencsére nincs lázam. jobbulást. mindenkinek

hajni

jobbulást Mindenkinek :) 

Fanni

üdv a klubban betegek. influenza plusz egy kiseb mtét... pont ráérek játszani :)

Az immunrendszered simán ellenáll a betegségeknek, ha éber. Miért alszik? Hát gyanítom, hogy a jelenlegi táplálkozásod altatta el, és ebben az xtendben (ide klikkelve látsz róla egy rövid videót) van egy olyan anyag, amit ha megkap a szervezeted akkor azt megtámadja, és a veled született immunrendszert élesíti be.

Ezeket a sejteket megtanítja ezzel a normális működésre.

Azonnal tudok neked adni ilyet és elkezdhetsz 36 óra múlva egészséges lenni. Ennyi idő kell, hogy a sejtjeid megszerezzék a technológiát. És aztán ne hagyj ki 2 napot, mert 72 óránként a sejtek cserélődnek.

Egy orvos barátomnak említettem, hogy szívritumuzavarom volt, és azt mondta, hogy ez az ásványi anyag hiány miatt van. És ebben az xtendben vannak ilyenek és ez kezelte nálam ezt a területet is.

Szokott lenni szájfertőzésem, volt olyan - még az elején - hogy épp ki akart fejlődni egy ilyen, de valami miatt az xtend folyamatos szedése miatt gyorsan visszahúzódott és másnapra már nyoma sem volt.

Van egy barátom aki az olajat issza és a szemére fogyasztott még 2 fajta anyagot és valahol azt olvasta, hogy ebben az xtendben azok is benne vannak, így inkább csak ezt fogja szedni, ha már elfogyott a másik.

Van egy vérteszt analízis, amit Norvégiába küldünk ki és 11 zsírsavat vizsgálva megmutatja, hogy a szervezeted mennyire képes a jelenlegi táplálékbeviteled alapján kiegyensúlyozottan működni. 9 oldalas pdf anyagban kapod meg a kiértékelést.

xtend.png30-388-6660

reportok@gmail.com

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr9414603666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása