Hamis adat lefejtés

Kitartás

Áremelkedés előtt

2019. január 27. - Sziklaszilárd

Február 1-jével felmennek bizonyos termékek árai, ezért ha gondolkodsz a termék kipróbálásában akkor 31-ig még a megszokott árakkal megteheted.

Milyen termékkel kezdjek?

balance-oil-x3.pngA Balance Oil az alaptermék, ami javítja az omega 3/6 arányodat és ezzel elég sok mindent kedvezően tud befolyásolni. Nekem magas vérnyomásom volt. 190, gyógyszerrel volt 150-160 között és az olaj fogyasztásának hatására 3 hónap után 140 volt gyógyszer nélkül és ezzel ezt a problémát kezeltük is.

 

 

Mivel folytassam?

Az Xtend-del ami egy összesűrített táplálék vitaminokkal, ásványi anyagokkal és van benne egy nagyon értékes anyag, amit béta-glükánnak hívnak. Ez olyan anyag, amit ha megkap a szervezeted, azt megtámadja és ezáltal a veled született immunrendszert élesíti be. Az ilyen megfázásos történetek nem tudnak elérni és ki tud javítani olyan hibákat a szervezetedben, amelyeknek lehet nem is vagy tudatában.

Nekem a szívritmus zavaromat kezelte. Az olaj javított rajta és már csak kisebb "rohamaim" voltak, de ez az Xtend elég alaposan ellátta a baját. Egy orvos barátom azt mondta, hogy a szívritmuszavar az ásványi anyag hiánya miatt van. Nagyon érdekes, mert én korábban is fogyasztottam ásványi anyagokat de soha egyik sem szüntette meg a szívritmuszavaromat.

Most már azt is tudom, hogy ez miért történt: mert nem tudott beépülni.

Az olaj javítja a sejt átjárhatóságot és ezáltal a tápanyag be tud jutni a sejtekhez, a méreganyag pedig tud távozni és valójában így kezelődik a gyulladás.

Figyelemre méltó, hogy akik már szednek vitaminokat, egyből azt nézik meg, hogy miből mennyi van benne. Na most, ez azért téves elképzelés, mert nem az számít, hogy mennyi grammot fogyasztasz el belőle, hanem hogy mennyi épül be. Ezt mutatja ki a Balance teszt, ami egy vérteszt analízis és 11 zsírsavat vizsgál meg. Többek között megmutatja a sejt átjárhatóságot is. Nekem 30-as értékem volt márciusban, ami elég durván a piros tartományban volt de szeptemberre 10-es lett az érték. Ez még mindig a piros mezőben volt, arra viszont elegendő lett, hogy a vérnyomásom a helyén legyen. Nyilván, ha a szívnek nem kell akkora erővel működnie, mivel már könnyebb az áramlás, ezért a vérnyomás kisebb lesz. Lazább érfal, lazább élet! 

Bár ezekről már írtam korábban, de az ismétlés mindig jól jön.

Amit kommunikálni akarok, hogy!
A testem nagy romjait a 3. majd a 4. aztán a 7. és a 8. hónapban kezelte. Nem hagytam ki egy napot sem. Minden nap amikor felkelek kezdem egy nagy kanál olajjal! Aztán folytatom a shake-kel amihez még beveszem az Xtendet és a Vivát (alvássegítő) is. Délután shake, viva, xtend. Aztán vacsorázunk bármit, majd egy nagy kanál olajjal zárjuk le a napot.

torta.JPGTegnap meg tegnapelőtt nagyon elmentem az édesség irányába, mert aranygaluska, torták, ropik meg még túrós buktát is ettem a lakomám során. És az eléggé vad. Ez a cukor egy nagy drog, de most már nem kívánom. Viszont eddig el kell jutnod, hogy Te döntsél arról, hogy mikor mit és mennyit eszel és azáltal éred el az egészséges életet, hogy Te magadnak fejted le a hamis adataid a testedről.

Olyan rémálomszerűségem volt tőle, hogy egy szobában vagyok és látom ahogy árnyékot vet a másik szobából kiszűrődő fény, ahogy a nővérem épp anyámat szúrná le egy nagy késsel, de ahogy kinyitottam az ajtót láttam, hogy mindössze a tortát vágja fel. Éljen a tegnapi szülinapi torta! Többször előjött a Viva (alvássegítő) az álmomban, hogy be kellene venni még egyet, mert ez a cukor felégette az összes B-vitamint!

De mivel napközben 2 szemet is bevettem, annyira elegendő volt, hogy kipihenten ébredjek. Plusz Zinobioticot ittam még, ami teljesen feldolgozta ezt a sok műdolgot.

Ez a Zinobiotic rostot tartalmaz, ami 5 fajta hosszúságú és a vastagbél falára tapad fel, ezáltal az egészséges bélbaktériumokat szaporítja. Ez igazán kedves tőle. Egy barátom is nagyon dicsérte a minap, mert vmilyen nyűgét kezelte.

Szóval KITARTÁS!

Ha 4 hónapon keresztül használod nap mint nap, olyan dolgot fogsz tapasztalni, hogy nem fogod megengedni magadnak, hogy ne folytasd tovább és aztán életed végéig fogod szedni.

Nem mindegy, hogy 70-80 évig élsz és az utolsó 20-30 éved arról szól, hogy szenvedsz valami testi bajtól, vagy egészségesen élsz 100-120 évig.

Mivel nekem segített és már több barátomnak is, tudom hogy neked is fog. Azoknak nem segít, akik gyorsan feladják.

Én nem adom fel, mert tudom, hogy emberek millióinak segíthetek, hogy egészségesek legyenek és a testük kiszolgálja őket, ne pedig akadályozza a céljaik elérésében!

Kitartó vagyok? IGEN! Mivel megtaláltam azt az eszközt, ami a testi nehézségeidet kezeli és mellékesen azt is, ami a lelkieket!

Ha meggyőztelek, akkor keress! 30-388-6660

Ha még nem, akkor csak

KÖVESS!

kovess.JPG

Gyuri vérnyomásával kapcsolatos megfigyelése

Anna stressz

Alacsony vérnyomásra is?

Kólafüggőség?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr4414591656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása