Hamis adat lefejtés

Micsoda mellékhatás

Avagy hogyan csajozott be egy barátom a Skin Serum hatására

2018. december 19. - Sziklaszilárd

ranc.jpgÁprilisban történt, hogy egy barátom feliratkozott erre a svéd egészségprogramra, az olajra a tesztre és erre a Skin Serum krémre és ebből is a nagyobb kiszerelést kérte mivel ár/érték arányban jobban jön ki. Mivel nem tudtunk találkozni 1 hónapig ezért az olajat még nem kezdte el, viszont a krémmel kenegette az arcát.

50 év felett az ember hajlamos leértékelni magát, mivel a ráncok megjelennek az arcán és ez az önbizalmát csökkentheti.  Kb. 10 éve nem volt barátnője és végtelenül szerény életébe nem is gondolta volna, hogy beköltözhet a tűz. 1 hónap múlva a Skin Serummal való kenegetés meghozta a gyümölcsét: szeme alól a ráncok eltűntek és ettől úgy visszajött az önbizalma, hogy összejött egy csajszival :)

Micsoda mellékhatás! :-) A cég jelmondata, hogy "Inspire change in life" szóval változásra inspirál és bármi is legyen a célod előre visz. Van egy másik barátom akinek pénzügyi nehézségei voltak és egy üzleti csomagra vettem rá és hirtelen el tudta adni az eladásra szánt büféjét, amit már évek óta nem sikerült neki.

Kíváló lehetőséged van e hónapban! Ha feliratkozol bármelyik egészségprogramra akkor kapsz ajándékba egy SKIN SERUM-ot! Ide kattintva megnézhetsz egy videót a krémről.

Néhány nyereség a termékek használatából:

Gyuri a kólafüggő

Robi az alacsony vérnyomású

Anna a stresszes

Kérdőív a gondolkodóknak...

reportok@gmail.com

30-388-6660

Türelmetlen vásárlóknak...

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr114500340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása