Hamis adat lefejtés

5x-örösére ment fel a HAL világpiaci ára!

2024. február 27. - Sziklaszilárd

a_mehesz.pngAmi azt jelenti, hogy az inflációnak még nincsen vége, sőt....

Ez a Covid őrületbe belepumpált extra papír azt okozza, hogy még több papírt kell adni most már a dolgokért.

Te meg az idődet, vagy a fizikumodat adod cserébe, hogy ilyen papírokat szerezz. És ha van némi takarékpapírod, akkor ez ilyenkor kényelmetlen lehet.

Most olvastam a Tiktokon Dr. Bubó beszólásait, amelyek nagyon időtállóak. Az egyik ilyen pl. "Ha az emberek úgy tudnának szeretni, mint ahogy hazudni, csodaszép világban élhetnénk!"

Ez a papírpénz pl. egy nagy hazugság, mert nem minden papírpénznek van értéke. Valamelyik papírpénz elcserélhető, valamelyik nem. A lényeg itt, hogy hogyan szerezted és megadtad-e azt a cserét érte. Ezért végül is valakik a papírpénzt gyűjtik, vagy a digitális számjegyeket és mégsem tudnak egészséget venni a pénzükért. 

Vajon miért nem? Mert nem jó a termék? Nem, valójában a placebo hatás miatt, azok a termékek, amik nem tartalmaznak káros anyagokat, azok csak jobbat tehetnek és ha valami hasznos anyag van bennük, akkor pedig extra ajándék.

Mondjuk érdekes ahogy rájöttek erre most és kihasználják a beteg gyenge emberek és az ezeket kiszolgáló erős Megmentőket! 

dr_bubo.jpgHa pl. valamit előállítasz valamennyiért és annak a 20x-os áron adod el, ha még elmarketingelsz 900%-ot, még akkor is 1000%-os hasznod van a terméken. Az jó nem?

Dehogyjó, nem elcserélhető. Rövid távon ragyoghatsz, de hosszú távon rohadsz meg.

 A mondanivalóm lényege, hogy szerintem HAL-at enni menő és vagy heti 2-3 kg hidegvízi mélytengeri HAL-at egyél, vagy az abból készült olyan OLAJ-at, ami teljesen lemásolja a HAL szerkezetét, tehát benne van az összes vitamin, ásványi anyag hasonlóan a HAL szerkezetéhez.

Nagy biznisz ez az Omega 3 halolaj ipar, de 90%-uk csak placebo tud lenni, mert csak leszívják a halból az olajat és ennyi.

Nekünk van egy tesztünk, ami egy független laborban, Norvégiában csinálják a véred alapján. Én már láttam teljesen zöld tesztet, ahol minden érték jó volt és nem a mi termékeinket fogyasztotta. Dániában él a hölgy, ott volt több jó teszteredmény is. De itt Mo-on nagyon még sárga szinűt sem találtam, ami félig kiegyensúlyozott állapotot mutatna.

Szóval VEDD ÉSZRE, hogy olyan világban élünk, ahol MEG KELL SAJÁT MAGADNAK figyelni, hogy mi igaz és még akkor is tévedhetsz.

Mondok mégegy példát, csak azért mert már mennem kell a kötelező futásomra, most épp a kedvenc helyemen Clearwaterben vagyok. Ide szoktam kijönni búsulni, de elég gyorsan eltűnik, már a környezet miatt is. Tiszta, rendezett minden, jó az idő.. Na de úgy gondoltam, hogy adok valami nézőpontot akik követnek, hogy hátha segít valamit.

Nekem egyébként teljesen rendben van, hogy nem fogyasztod az olajainkat, a shakjeinket, rostjainkat, vitaminjainkat. Ami nem igazán vitamin, mert teljesen természes koncentrált funkcionális táplálék. A lényeg, hogy én tudjam fogyasztani, mert nekem ezekre szükségem van. 3 hónapra elegendő shake-et, olajat, rostot, vitamint, alvássegítőt hoztam magammal. Ja meg egy halott sejtek eltávolításáért összehozott készítményt, ami pár óra alatt csodát tud létrehozni, ha esetleg megbetegedne a tested.

Én eszem már 6 éve mindegyiket, sőt otthon még D vitaminokat is, mert nem süt annyira a nap, és enni fogom ezek után is. Testileg így biztos vagyok, hogy semmi sem támad meg. Szellemileg meg ha megtámad is valami gonosz (beszól valaki, Te meg ugye ágynak dőlsz), de ha testileg alátámasztasz, akkor jobban, könnyebben kijösz bármilyen csapdából is.

Szóval van egy barátom, akinek ízületi gyulladása volt és megfogadta a tanácsomat és csinált egy fél éves egészségprogramot. De jelezte, hogy még mindig megvan neki fél év után is ez az ízületi gyulladás.

Mivel sajnálta a pénzt a tesztre, én meg nagyon kíváncsi voltam, hogy vajon mi történhetett ezért barteloztam vele és megjött az eredmény. 3,8:1-hez volt az omega 6/3 aránya. 3:1 a tökéletes. Nekem 39:1-hez volt ahonnan elindultam és 9,5:1-ig tudtam eljutni fél év alatt.

Mutatom neki, hogy Barátom neked semmilyen testi oka nincsen, hogy ízületi gyulladásod legyen!

Erre Ő: igen, igen, éreztem én, hogy az olajtól ez és ez történt...

A durva, hogy ha nincs ez a teszt, akkor van egy elégedetlen vásárló, akinek folytatódik az ízületi gyulladása. Azóta is szedi a terméket, pedig ez már 5 éve is volt és most már meg tudja figyelni, hogyha kihagy 1-2 hónapot, akkor jön vissza neki, és ilyenkor újra olajoz pár hónapot és megint jó.

MÁRCIUS 1-étől mennek fel a termékeink árai. Szóval az etikusan megkeresett pénzeden most még olcsóbban tudunk vásárolni és ha egy fél éves előfizetést csinálunk akkor ezen az áron fog végig menni.

1 TESZTTEL meg is tudlak vendégelni, ha erre az írásra jelentkezel. Nem olcsó a TESZT, de hogy elégedett vásárló legyél az sem olcsó, tenned is kell érte és fizetned is. 

De azért ez a CÉG rendben van. Elég jó áraik vannak és nem követi ilyen ütemben a világpiaci árakat, hanem minimálisan ami muszály, hogy túléljen azt emeli, de már csinálja pl. a saját olivaolaj ültetvényeket (mivel azok is eléggé felmentek), hogy ki tudja szolgálni normális, etikus áron az egészségre vágyó vásárlókat!

 A face-en megtalálsz..

Van egy +36-30-388-6660 -as számom, de az csak viber/whatsup/signal/telegram -on érhető el most. Mivel itt amerikában az iphone és a magyar sim nem értik egymást.....

Szóval május 8-ig ne keress sima telefonon, mert meg fogsz ilyedni, azt mondja, hogy a hívott szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból és ilyenkor az ember az "átmenetileg" szó hallatán úgy gondolja, hogy na ez már nem jön vissza...

De vissza jövök... 

clearwater.jpg

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://alvasspecialista.blog.hu/api/trackback/id/tr5818341023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása